Wegańska Wielkanoc 2017. Ciasta bez cukru <3
MAKOWIEC
Skład: mak,
orzechy włoskie, daktyle, sezam, żurawina suszona niesiarkowana, cytryna,
jabłka, pomarańcze, rodzynki, olej kokosowy, olej z pestek winogron, płatki
ryżowe, sól himalajska.
MAZUREK
morelowy: migdały lub orzechy włoskie (do wyboru),
mąka kukurydziana, ryżowa, kokosowa, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy,
suszone morele niesiarkowane, sok z pomarańczy, orzechy nerkowca, olej
kokosowy, olej z pestek winogron, ksylitol, sok z cytryny, ekstrakt wanilii,
sól himalajska.
daktylowo- sezamowy: migdały lub orzechy włoskie (do wyboru), mąka kukurydziana, ryżowa, kokosowa, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, daktyle, sezam, olej kokosowy, mleko kokosowe, powidła z mirabelki, sól himalajska.
makowy:
makowy: migdały lub orzechy włoskie (do wyboru), mąka kukurydziana, ryżowa, kokosowa, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, mak, orzechy włoskie, daktyle, sezam, rodzynki, olej z pestek winogron, skórka i sok z pomarańczy, powidła z mirabelki, ksylitol, sól himalajska.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz